Årskonferens 2019

MASH UP ‒ eller korsbefruktning ‒ är ett sätt att möta framtidens samhällsutmaningar. Att mixa områden som tidigare varit okända för varandra skapar innovation: nya, oväntade lösningar. På Reglabs årskonferens 2019 i Västerås pratar vi rymdbostäder, robotbeslut och solcellssolstolar i samtal som krockar och leder framåt.

Värd för Årskonferensen 2019 är Region Västmanland. Vi träffas på Aros congress center i Västerås den 27-28 mars.

På årskonferensen träffar du bland andra:

  • Cecilia Hertz, grundare och vd på Umbilical design som gör tekniköverföringar från rymden till jorden.
  • Carl Heath, , utbildningsdirektör RISE och digitaliseringsexpert. Carl leder också den nationella satsningen på medie- och informationskunnighet och det demokratiska samtalet.
  • Anders Ekholm, senior rådgivare Institutet för framtidsstudier, som bland mycket annat skrivit essän ”Människan och maskinen” om AI och välfärdssystemet.
  • Bicycle beat
    Och många, många andra…

Om programmet
Under onsdagen diskuterar vi nydanande kombinationer och innovativa lösningar under rubriken MASH UP. Vi träffar innovationsforskare, tar del av regionala korsbefruktningar och provar själva på att experimentera.

På torsdagen bjuder Reglabs medlemmar och partner som vanligt på regionala aktualiteter i ett 20-tal lärpass.

Årskonferensen startar onsdag 27 mars kl. 12 med lunch och avslutas på torsdag 28 mars kl. 15.

Studiebesök
På onsdag förmiddag erbjuder Region Västmanland studiebesök i ett antal intressanta regionala utvecklingsmiljöer. Mer information kommer.

Anmäl dig på knappen till höger redan nu!

VÄLKOMMEN!