PRAKTISK INFORMATION

Här samlar vi alla praktisk information som kan behövas inför och under årskonferensen 2020.

Var är konferensen?
Wisby Strand ligger fint beläget vid vattnet på Strandv. 4 i Visby. Från Färjeterminalen tar det ca 10 minuter att gå och det är ca 4 km från flygplatsen.

När?
Årskonferensen 2020 startar den 11 mars med drop-in lunch kl 11.30 och avslutas med kaffe den 12 mars, kl 15:00.
Om du väljer att delta i ett studiebesök så startar dessa på onsdag förmiddag den 11 mars, innan årskonferensen börjar . Läs mer om studiebesöken här.

Vad kostar det?
Priset för hela konferensen är för:

  • Medlem/partner till Reglab 1 195 kronor.
  • Icke medlem/partner betalar 2 195 kronor.
  • Pris för en dag: medlem/partner är 600 kr. Icke medlem/partner är 1195 kr.

Priserna är exkl. moms och debiteras efter avslutad konferens.
Anmälan är bindande, men kan överlåtas på annan person. Alla ändringar skickas till tina.wirgen@skr.se. Avanmälan senare än den 1 mars debiteras.

Hur tar man sig till Gotland?
FÄRJA. Rederiet Destination Gotland trafikerar Oskarshamn-Visby en gång per dag och Nynäshamn-Visby med två turer per dag.
Sedan våren 2019 har Destination Gotland en ny färja, M/S Visborg, denna drivs med LNG – liquefied natural gas. Med hjälp av detta drivmedel reduceras CO2-utsläppen med 20%. M/S Visborg används för närvarande på linjen Visby-Nynäshamn.

FLYG. Till Gotland kan du dagligen flyga från Bromma och Arlanda, flest antal turer går mellan Bromma och Visby.

  • Bromma-Visby trafikeras av BRA flyg, restiden är 35 minuter, vid bokningstillfället finns möjlighet att lägga till biobränsle utöver den klimatkompensation som redan är en del av biljettpriset.
  • Arlanda-Visby trafikeras av SAS, restiden är 40 minuter. Vid bokningstillfället finns möjlighet att köpa till biobränsle.

Vad ska man bo?
Hotell bokas och betalas av deltagaren, och betalas på plats. Det finns förbokade rum på följande hotell:

Corona, covid19-viruset
Reglabs årskonferens följer Folkhälsomyndighetens riktlinjer, dvs om man har anledning att misstänka att man har blivit smittad – om man har varit i ett land där smittspridningen är hög och man känner sig dålig (eller någon i familjen har symtom) – bör man stanna hemma av hänsyn till eventuell smittspridning. Är man frisk och utan symtom, är man välkommen till konferensen.