Lärresa till Hamburg

 

Häng med till Hamburg!
Reglabs första digitala lärresa går till Hamburg, där vi ska idka policyturism tillsammans med vår reseledare Max Valentin. Vi tar en promenad genom stan med Gunilla Alevad, tysksvensk guide, och träffar planerare från ett av Europas största stadsutvecklingsprojekt HafenCity.

Resan är ett pris till dem som deltog i den avslutande quizen under konferensen Reglab [pleɪs]! Vi reser på eftermiddagen den 23 april kl. 13-15 och det finns 100 platser – först till kvarn gäller och ni som var med på Reglab [pleɪs] har förtur. Inbjudan.

PROGRAM

12.40 Zoom-rummet öppnar.

12.50 Intag era platser!

13.00 Välkommen till vår lärresa! Eva Moe, Reglab, och Max Valentin, Fabel.

13.10 Stadsvandring live i HafenCity med Gunilla Alevad.

13.40 Paus

13.45 Social housing i HafenCity. Uwe A. Carstensen

14.10   040×040 – ett samarbete mellan Matthias Weber och Media Evolution i Malmö.

14.30 Paus

14.35 Dialog: Hur kan vi utveckla professionella digitala besök?

15.00 Tack för i dag!

Biljetter. Vi reser med zoom och resan är gratis. Du behöver inte pass eller biljett den här gången, bara dator/mobil och en möteslänk, som skickas till de anmälda. Eftersom det här vårt första digitala studiebesök har vi begränsat antalet deltagare till 100 st – och först till kvarn gäller. Kolla gärna igenom våra instruktioner för Reglabs digitala möten innan du ansluter dig.

Anmäl dig nu! Sista anmälningsdag är fredag 16:e april. Respektera anmälningstiden! Vi har inte möjlighet att hantera sena anmälningar.