Reglab söker projekt- och processledare

Är du sugen på ett nytt jobb där utveckling står i fokus?
Då kan Reglab vara rätt plats för dig.

Reglab söker en projekt- och processledare efter Karin Botås som slutat. Det är en bred, kreativ och utvecklingsinriktad tjänst, där man planerar och genomför lärande-aktiviteter inom området regional utveckling: workshopar, lärprojekt och kollegiala nätverk.

De dagliga arbetsuppgifterna kan handla om allt från att arrangera och leda Reglabs årskonferens, till utvecklingen av indikatorer för regional livskvalitet. Det handlar om att skapa erfarenhetsutbyte, utveckling av metoder och verktyg, analys och omvärldsspaning. Du samarbetar med regioner, akademin, myndigheter och våra nordiska grannländer.

Vi söker en person med gedigen kunskap inom regional utveckling, som har erfarenhet av att självständigt planera och genomföra utvecklingsprojekt och/eller arrangemang där kollegialt lärande står i fokus. Vi tror att du har arbetat med strategiskt utvecklingsarbete, kanske i en region eller en större kommun. Du har en stor portion nyfikenhet, kan ta egna initiativ och gillar att hitta nya angreppssätt.

Läs mer och sök jobbet här.